29.5.2011

Tyttöjen kuulumisia

Kätlinin ja Pertan yhteiselo jatkuu, ja oikein hyvin jatkuukin. Tytöt ovat kuin paita ja peppu, usein lähekkäin ja molemmat aina siellä, missä tapahtuu.

Aluksi me omistajat hieman ihmettelimme Kätlinin vaisua käytöstä. Aina ennen niin reipas ja riehakas Kätlin alkoi olla kumman rauhallinen ja "masentuneen" oloinen. Kunnes oivalsimme, että käytös johtunee vain siitä, että Kätlinillä on nyt oma kaveri, kenen kanssa riehua ja purkaa energiaa kaikki päivät.. ja sitähän ne tekeekin. Eikai leikin jälkeen enää jaksa innostua pienistä asioista. Vaikka varmasti Kätlinille oli outoa, kun täytyy jakaa huomio toisen kanssa. Mutta, onneksi Kätlin on taas "oma itsensä", ja selvästi iloisempi leikkikaverista.

Pertta on siis tässä parin viikon aikana kotiutunut meille. Ainut, että Pertta yrittänee vielä hieman koetella emäntää, on nimittäin tässä muutaman päivän aikana pissinyt sänkyyn ja sohvalle.
Tästä huolimatta Pertta on edelleen se sama mahdoton pusukone ja assistentti, aina on pakko olla siellä missä muutkin ;) Pertasta on mukavinta häiritä isännän television katselua hyppäämällä mahan päälle pusuttelemaan, ja heitellä "yläfemmoja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti