19.5.2011

Karmen Nojaus Laivas aka Pertta

Kätlin on saanut seurakseen uuden tyttöystävän, syksyllä 2-vuotta täyttävän Pertan.

Pertta on valloittava pusukone, joka on jokaisessa menossa mukana. Hyvä jos vessaan saat mennä ilman tämän tytön valvovaa silmää.. :)
Mutta mikäs sen ihanampaa kuin jatkuva tassujen rapina perässä, mihin ikinä menetkin. Pertan kanssa pidempikin lenkkeily onnistuu, Kätlin ei pitkistä lenkeistä välitä, ja tahtoo haistella jokaisen kukkasen ja jahdata niitä perhosia. Pertta keskittyy lenkillä vain ympäröivän maailman menoon, ja kipittää reippaasti omistajan tahtiin.

Mutta kyllä Pertta on myös Kätlinille jossakin asiassa mallia näyttänyt, nimittäin imuriin suhtautumisessa. Ennen Perttaa, Kätlin tykkäsi jahdata ja purra imurin suulaketta niin, ettei imuroinnista taistelutta tullut mitään. Pertta ei ole imurista moksiskaan, ja kas kummaa, ei enää Kätlinkään. Omistaja saa siis tästä lähtien jahdata villakoiria ilman perässä roikkuvaa pullaa.

Tytöt on hyväksyneet toisensa hienosti, välillä leikitään rajustikkin, ja vähän saatetaan ärähtää, kun toinen ei jaksa enää. Yleensä leikin tahtoisi lopettaa Pertta, mutta Kätlin sinnikkäästi pitää koivista kiinni hampaillaan.. 

Mutta hienosti on tämä tyttöjen yhteinen alku mennyt, toivotaan, että menee jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti