18.5.2011

Kevään ja kesän kuulumisia

Kätlinin talvi ja alkukevät on ollut kiireistä aikaa, niin kiireistä, ettei edes blogia ole ehditty päivittämään!

Esimmäinen talvi tälle pienelle ranskistytölle oli suurta ihmettelemisen aikaa, kylmyys ja lumi ei ollut mitenkään erityisesti mieleen. Eikä varsinkaan hienot vaatetukset, joita oli pakko kylmimpinä päivinä pitää..
onneksi talvi on kuitenkin nyt ohi, ja ilmassa on ihanan raikas kevään tuoksu, ollaanpa jo nautittukin hieman aurinkoisemmistakin päivistä Naantalin vanhassa kaupungissa.

                                                                   Onks Tarja kotona?



Kuitenkin, paras mitä tuleva kesä voi tälle neidolle tarjota, on perhoset! Nuo ihanat, takapihan pellolla liihottelevat kauniit otukset, joita on sitten niin hauskaa jahdata. Kätlin sinkoilee sinne tänne, omistajan ollessa tuhannen solmussa hihnan kanssa. Vielä tosin ei ole yhtäkään kiinni saanut, vaikka Kätlin on ilmalentojakin kiivaasti siinä samassa harjoitellut.

Kevät toi mukanaan myös Kätlinille ensimmäisen Match Shown, Turun Kupittaalla. Samaten tämä oli omistajille ensimmäinen laatuaan. Omistajien mielestä Kätlin pärjäsi hienosti, kuitenkin tuloksena oli sininen nauha. Vaan ei me tästä lannistuta, ensi kerralla uudestaan.
Neiti on tällä hetkellä myös pienoisella dieetillä, kummasti tuli kylmäksi talveksi kerättyä painoa lämmikkeeksi..

Ihanaa kesän odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti