16.10.2010

Arkea ja edustustehtäviä

BEST IN PUPPY SHOW 2010

Kätlin aikoo Marraskuussa osallistua ensimmäiseen pentunäyttelyyn, Helsingissä 27-28.11 järjestettävään BEST IN puppy Show`hun.

Luultavasti omistajaa jännittää paljon enemmän, onhan nämä meille molemmille ensimmäiset lajiaan. Mutta ainakin saamme molemmat kokemusta tulevaisuutta varten, on enempi varmuutta sekä koiralla, että minulla.
Suunnitelmissa olisi myös osallistua Turkulaisen koirakoulun kursseille, kun siihen on mahdollisuus.

Tyttö on oppinut taas lyhyessä ajassa paljon uusia juttuja, istu-käskyn lisäksi perille on mennyt käsky "maahan" ja "vapaa". Kosketuskeppi-treenejä naksuttimen kera ollaan myös kokeiltu, tosin allekirjoittaneen täytynee tutustua aiheeseen vielä hieman paremmin, en tiedä kumpi oli enemmän hämillään, minä vai Kätlin.
Hehkutan myös Hurtta Pro- pehmustettujen Y-valjaiden nimeen. Kätlinillä oli taipumusta vetää hihnassa, ja kaulapannan kanssa. Olin kuullut, että valjaat eivät välttämättä olisi auttaneet veto-asiaan, mutta meillä ne toimi. Kätlin liikkuu ulkona selvästi tyytyväisemmin ja kävelee hienosti vierellä. Lisäksi Hurtan valjaiden istuvuus on selkeästi parempi kuin missään muissa malleissa, nämä ovat ilmeisesti muutenkin oivat valjaat ranskanbulldogeille.

Tosin Kätlin ei vieläkään mielellään kulje ulkona minkäänlainen takki, tai villapaita päällään. Muutenkin ulkoilu sateessa/tuulessa on hyvin vastenmielinen ajatus tälle tytölle..saa nähdä, mitä tuleman pitää, jos kohta tännekin alkaa sataa lunta!

                                       Tällä pariskunnalla on selkeä viha-rakkaus suhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti